Boomverzorging

Pieco groen beschikt over een gecertificeerd European Tree Worker met een brede ervaring op het gebied van boomverzorging.

Snoeien

Ook een boom heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Dit om de boom gezond te houden en vooral om ongelukken te voorkomen. Pieco groen heeft ruime ervaring met het snoeien en knotten van bomen. In bepaalde gevallen is het nodig dat een boom geklommen wordt of door ons met een hoogwerker moet worden gesnoeid.

Vellen

Het kan zover komen dat een boom moet worden gekapt. Bijvoorbeeld door ouderdom of om plaatst te maken voor een nieuw project. Ook dit valt onder boomverzorging. Veel bomen kunnen door ons met de hand worden geveld. Bij grote bomen maken we vaak gebruik van een hoogwerker om de boom veilig te vellen. Tot slot zijn er gevallen waarbij het nodig is dat er een telescoopkraan aan te pas komt. Ook hier heeft Pieco groen ervaring mee.

Is er een vergunning nodig om de boom te vellen? Pieco groen zorgt voor de benodigde vergunning.

Kroonverankering

In sommige gevallen is het nodig om een tak te verankeren. Dit om de vorm van de boom te behouden en uitscheuren van een tak te voorkomen. Pieco groen maakt gebruik van Cobra verankering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.